Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Kontoplanen i Web-Regnskab

Når du får Web-Regnskab, er der allerede en standard kontoplan indbygget. Dermed behøver du ikke skulle opbygge en kontoplan fra bunden, men kan gå direkte i gang med at bogføre.

Selve kontoplanen er opbygget meget pædagogisk, og selve tilretningen af kontoplanen er meget let. Med et enkelt flueben gør du hele kontoplanen redigerbar, og du kan nu klikke på et hvilket som helst kontonummer eller overskrift og redigere i teksten, opsætning mv.

Regnskabsprogrammet giver dig naturligvis også mulighed for at oprette flere konti, så du kan oprette netop de konti du har brug for i systemet.

Prøv Web-Regnskab helt gratis i dag, og se hvor let det er at benytte Web-Regnskab.

Dynamisk kontoplan - alt er muligt

Du kan også vælge vores Avancerede kontoplan / Dynamiske kontoplan, som kan opbygges præcis som du ønsker. Dette er løsningen der typisk bruges af bogholdere eller den avancerede bruger.

Det tager væsentlig længere tid at lave kontoplanen, men når den laves kan den opsættes med de kontonumre du er vant til og de ønsker du har. Samtidig giver det også mulighed for at lave summeringer som du ønsker og meget meget mere.