Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Vedhæft bilag i Web-Regnskab

Se Demo Video

Herunder kan du se hvordan modulet virker:

Hos Web-Regnskab ved vi at det er et dagligt irritations moment at skulle sende sine fysiske bilag til revisoren. Vi har derfor udviklet et rigtig smart modul, som giver dig mulighed for at masse uploade dine scannede bilag til Web-Regnskab, som din bogholder eller revisor herefter kan bogføre ud fra, uden at skulle få dine fysiske bilag.

Dermed sparer du besværet med at skulle aflevere dem og ikke mindst få bilagene igen. Skulle din revisor pludselig forsvinde eller miste dine bilag sidder du i saksen hvis han ligger inde med dine bilag. I denne løsning vil de i stedet være trygt opbevaret direkte i dit regnskabsprogram.

Masseupload til bogføringskladden

Som et af de eneste Online Regnskabsprogrammer har Web-Regnskab udviklet en helt unik feature. Du kan scanne alle dine bilag og lægge dem samlet i en folder på din computer. Herefter kan du i Web-Regnskab masseuploade dine bilag. Hvad der er rigtig smart, er at Web-Regnskab herefter danner bogføringslinier for hvert enkelt bilag ud fra nogle standard opsætninger.

Dermed slipper du faktisk for at oprette hvert bilag, men kan blot køre musen henover billedet og se bilaget og rette bogføringslinien til så beløb og konti stemmer med bilaget.

Du kan også vælge at vedhæfte et enkelt bilag til en bogføringslinie hvis du ønsker dette i stedet. 

Dette er en helt unik feature vi kan give dig adgang til, og prisen er 39 kr. ekstra per md.

Scan dine bilag på mobilen...

En utrolig let og praktisk måde at scanne bilag på er med din iPhone eller Android telefon. Du kan bruge et program som eks. CAMSCANNER der lader dig tage et billede og let omdanne det til en PDF. Download det til Iphone her eller hos Google play her.

Kontakt os på tlf.: 86 51 72 03 eller support@web-regnskab.dk for at høre mere...