Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Nulstilling af Bilagsnumre

I Web-Regnskab har du mulighed for at køre videre med fortløbende nummerserier, eller du kan vælge at nulstille dem når du starter et nyt regnskabsår.

Sådan nulstiller du bilagsnummerserier ved nyt regnskabsår

Ønsker du at starte et nyt regnskabsår med nye nummerserier i dine bilag, kan dette gøres. Du kan kun opsætte nye bilagsnummerserier i et år hvor du ikke har posteret noget, da nummerserierne ellers allerede vil være taget i brug, og ikke må ændres.

Når du har oprettet et nyt regnskabsår, skal du derfor med det samme bagefter gå ind under Indstillinger -> Generel Opsætning, og her i boksen til højre sætte et hak i "Opsæt nummerserie", herefter vælge det år du netop har oprettet, og taste de nummerserier du ønsker og herefter trykke GEM. Herefter vil du opleve at GEM knappen bliver grå og dermed er inaktiv. Du kan herefter ikke ændre i numrene igen.

Såfremt GEM knappen er grå, og felterne forudfyldt er det fordi du allerede har posteret noget i dette år. Du kan da ikke nulstille numrene men skal fortsætte med de nummerserier du allerede er i gang med. Der er ikke noget problem med dette rent regnskabsmæssigt - rigtig mange kører med fortløbende nummerserier år efter år.