Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

EAN/GLN faktura i Web-regnskab

Du kan med sende EAN og GLN faktura direkte fra Web-Regnskab.

Hvad er EAN faktura

Skal du sende en faktura til det offentlige vil du skulle sende det som en EAN faktura. Når man sender en faktura elektronisk direkte til et EAN nummer bliver fakturaen elektronisk indlæst i det offentliges systemer

Hvad er GLN faktura

En GLN faktura er samme som en EAN faktura - men benyttes normalt af virksomheder i stedet for det offentlige. En GLN faktura indlæses automatisk og elektronisk til virksomhedernes økonomisystemer hvorved de sparer en arbejdsgang.

Hvordan sender man en EAN/GLN faktura i Web-Regnskab

Du skal blot indtaste kundens EAN/GLN nummer i feltet dertil når du opretter en faktura så vil den automatisk blive sendt ind i EAN systemet i OIOUBL format. Du skal have min. 10 credits på din konto for at den indsendes.

Hvad koster det

Det koster 8 kr. ex. moms at sende en EAN/GLN faktura.

Du skal kontakte support@web-regnskab.dk og købe nogle Credits. Disse credits kan benyttes både til at sende EAN/GLN faktura samt til at udsende SMS beskeder fra systemet.

De købes i klumper a 100 stk og koster 80 kr. ex. moms for 100 credits. Det koster 10 credits at sende en EAN/GLN faktura - dvs. 8 kr. ex. moms.

Skal jeg eller min kunde tage omkostningen

De fleste af vores kunder som skal sende EAN faktura pålægger EAN faktura et fakturagebyr - og heri kan du inkludere omkostningerne ved EAN faktura. Det er normalt at pålægge EAN faktura et gebyr. Hvis du eks. tager 59 kr. i EAN fakturagebyr har du derved 51 kr. til dit eget arbejde med fakturaen.

Kan jeg lave faktura med EAN nummer uden I sender den ind

Ja - naturligvis. Hvis du ikke har credits på din konto vil vi ikke sende den ind - og du kan også kontakte os og bede os fjerne muligheden for direkte EAN fakturering - så kan du selv indsende den på anden vis men stadig sikre at EAN nummer fremgår på fakturaen.

Kontakt os på support@web-regnskab.dk og hør mere!