Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver
 

Hurtigt i gang - Importér kunder

For at sikre du hurtigt kan komme i gang med Web-Regnskab, eller let kan skifte fra et andet dyrere regnskabsprogram, kan du super let og enkelt importere dine kundeemner fra en Excel fil, så du er klar til at fakturere dem i Web-Regnskab.

Du skal blot hente denne skabelon - KLIK HER

Importér fra XLS fil

For at importere fra en .xls fil, skal du først åbne denne i Excel, og derfra lægge data over i ovenstående skabelon.
 

Sådan bruger du import skabelonen

Lad overskriften være og indsæt herefter dine data i listen. Bemærk at felterne "Prospect Owner" "Type" og "Status" skal være udfyldt korrekt. Se herunder hvordan.

Prospect owner er i "kunde ejer" feltet i systemet på dansk. Her skal stå det eller de navne som er oprettet på systemet som brugere. Har du f.eks. en bruger som er oprettet med for navn Erik og efternavn Hansen, skal der skrives Erik Hansen i feltet "Prospect owner"

Type feltet skal kun udfyldes såfremt man har oprettet forskellige typer af kunder. Dette kan blot gøres under indstillinger, såfremt man har den fulde CRM version. Det kan ikke lade sig gøre med CRM Light versionen, som følger med til Faktura modulet. Skriv type navnet identisk med hvordan det er oprettet i systemet.

Status feltet skal kun udfyldes såfremt man har oprettet forskellige statusser til sine kunder. Dette kan blot gøres under indstillinger, såfremt man har den fulde CRM version. Det kan ikke lade sig gøre med CRM Light versionen, som følger med til Faktura modulet. Skriv Status navnet identisk med hvordan det er oprettet i systemet.