Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Dynamisk kontoplan i Web-Regnskab

Har du brug for at kunne opsætte din kontoplan præcis som det passer ind i din virksomhed, har du muligheden for at opsætte en fuldt ud dynamisk kontoplan i Web-Regnskab!

Du vælger selv

Første gang du logger ind i Web-Regnskab får du muligheden for at bruge en foruddefineret kontoplan som vi har sat op for dig - dette anbefales til de fleste. Men du kan også vælge den avancerede og dynamiske kontoplan, som kræver noget mere arbejde og opsætte.

Fuldt ud fleksibel og dynamisk

Med den dynamiske kontoplan vil du selv kunne definere hvilke kontonumre de forskellige konti skal have. Dette betyder at du eks. kan have samme kontonumre i Web-Regnskab som du har været vant til fra dit gamle regnskabsprogram. Samtidig betyder det også at du kan have kontogrupper som du ønsker det. Eksempelvis kan du køre et projektregnskab hvor du både registerer indtægter og udgifter i en kontogruppe, så du kan se hvad et projekt har haft af resultat.

Overskrifter og summeringer som du ønsker det

Du kan i vores dynamiske kontoplan selv lave de overskrifter i programmet som du ønsker det. Samtidig kan du også lave de summeringer du vil på kryds og tværs i programmet. Du vil dermed kunne lave summeringer med enkelte konti fra forskellige kontogrupper.

Export og Import af kontoplan og konto opsætning

Vi har lavet en virkelig smart feature i den dynamiske kontoplan, som specielt er rigtig smart for bogholdere og revisorer. Du kan nemlig oprette en kontoplan som du gerne vil have den een gang for alle, og derefter eksportere den. Herefter vil du kunne importere den på de nye konti der laves til nye kunder. Dermed skal det tunge arbejde kun laves én gang, og herefter kan du have et system der kører med din egen, personlige kontoplan.